Αγορές

Το ξενοδοχείο φιλοξενεί καταστήματα που θα καλύψουν τις ανάγκες σας για είδη δώρων, για άλλους ή και για εσάς. Συγκεκριμένα φιλοξενεί Πωλητήριο του Μουσείου Κομπολογιού που εδρεύει στο Ναύπλιο και κατάστημα με είδη γλυπτικής και κοσμημάτων διακεκριμένων ελλήνων καλλιτεχνών όπως ο Βαγγέλης Τζίτζης, ο Γιώργος Σεπετζόγλου και πολλοί άλλοι.

Μουσείο Κομπολογιού

"Τον Απρίλιο του 1998 ιδρύθηκε στο Ναύπλιο το πρώτο – και μοναδικό στο κόσμο -Μουσείο Κομπολογιού από το ζεύγος Ευαγγελινού, οι οποίοι συλλέγουν και μελετούν το κομπολόι από το 1958. Στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου όπου ζούσε ο παππούς του κ. Ευαγγελινού, πήραν τα πρώτα μαθήματα και έμαθαν τα "μυστικά" του κομπολογιού. Έτσι απέκτησαν μία μοναδική συλλογή στον κόσμο από 1500 περίπου κομπολόγια που χρονολογούνται από το 1700 έως και το 1950, από ατόφιο κεχριμπάρι Βαλτικής Θάλασσας, κεχριμπάρι – μαστίχα, κεχριμπάρι – φατουράν, μαύρο (γιούσουρι) και κόκκινο κοράλλι, ελεφαντόδοντο, κόκαλο, κέρατο, ξύλο κλπ." (πηγή www.komboloi.gr)

Στο Πωλητήριο του Μουσείου Κομπολογιού θα βρείτε μεγάλη ποικιλία κομπολογιών υψηλής ποιότητας από κεχριμπάρι, κοράλλι, κόκαλο, Αρωματικά, παλιά κομμάτια: μαστίχες, φατουράν και πολλά άλλα υλικά. Είμαστε σίγουροι ότι θα βρείτε αυτό που ζητάτε. Για τους λάτρεις του είδους που ενδιαφέρονται να εμβαθύνουν στην ιστορία του κομπολογιού, διαθέτουμε προς πώληση το βιβλίο “Το κομπολόϊ και η Ιστορία του”