Εκδηλώσεις

Φιλοξενήστε την επόμενη επαγγελματική σας συνάντηση, εκπαιδευτικό συνέδριο, εταιρική εκδήλωση ή επίσημο γεγονός, δίνοντάς τους την πολυτελή κομψότητα του Βυζαντινό Hotel. Το εξυπηρετικό προσωπικό μας είναι πρόθυμο να εξασφαλίσει όλες τις λεπτομέρειες που πρέπει να προσεχθούν, προκειμένου η εκδήλωσή σας να είναι πραγματικά αξέχαστη. Το όμορφο περιβάλλον, σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο προσωπικό και τη βολική τοποθεσία του, χαρακτηρίζουν το Βυζαντινό ως την ιδανική επιλογή για εντυπωσιακά συνέδρια και εκδηλώσεις.

Με δύο συνεδριακούς χώρους και με τη βοήθεια του έμπειρου προσωπικού μας, μπορούμε να εξασφαλίσουμε την επιτυχία ακόμα και της πιο απαιτητικής εκδήλωσης.

Όποια και αν είναι η κλίμακα ή το θέμα της συνάντησης σας, θα μπορούσαμε στο αίθριο του ξενοδοχείου να προσφέρουμε τα διαλείμματα για καφέ, τα finger food, είτε οτιδήποτε άλλο θα επιθυμούσατε για τους καλεσμένους σας.

Για μία εξειδικευμένη πρόταση ή για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητές μας για εκδηλώσεις, σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το τμήμα συνεδρίων και εκδηλώσεων. Θα είναι ευχαρίστησή μας να συζητήσουμε μαζί σας όλες τις λεπτομέρειες και να σας δώσουμε μία αναλυτική πρόταση, προκειμένου να εξασφαλίσουμε την επιτυχία της συνάντησης, του συνεδρίου ή της εκδήλωσης.

Τηλ.: +30-2610-243000/3
Κα. Στεργίου Χριστίνα