Ξενοδοχείο Βυζαντινό

Ό, τι και αν σας φέρνει στην Πάτρα, είτε για δουλειά είτε για αναψυχή, όλα βρίσκονται στο κατώφλι του Ξενοδοχείου Βυζαντινό, πάνω στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου.

Απέναντι από την πιο κεντρική τοποθεσία στην καρδιά της Πάτρας, το ξενοδοχείο μας περιβάλλεται από τις πιο δελεαστικές επιλογές για ψώνια, φαγητό και νυχτερινή ζωή, με όλα τα σημαντικά αξιοθέατα σε κοντινή απόσταση με τα πόδια.
Τοποθεσία – Επικοινωνία
Τοποθεσία – Επικοινωνία
Τοποθεσία – Επικοινωνία
Μπορείτε να κάνετε μια βόλτα κατά μήκος του παραθαλάσσιου μετώπου, να επισκεφθείτε τον καθεδρικό ναό του Αγίου Ανδρέα, να ανεβείτε στα 193 σκαλοπάτια της Αγίου Νικολάου, να εξερευνήσετε το αρχαίο θέατρο και να απολαύσετε την υπέροχη θέα από την κορυφή του εντυπωσιακού μεσαιωνικού κάστρου της πόλης.

Περιττό να πούμε ότι το ξενοδοχείο Βυζαντινό είναι η κορυφαία επιλογή για να βρίσκεστε εκεί όπου η καρδιά του καρναβαλιού της Πάτρας χτυπά κάθε χρόνο.

Συνεργαζόμαστε με το χώρο στάθμευσης ''Auto Parking Patras” που προσφέρει 24ωρη πρόσβαση, μόλις 20μ. από το ξενοδοχείο. Σταθμός ταξί και συχνές συνδέσεις με τα μέσα μαζικής κυκλοφορίας σε όλα τα μέρη της πόλης βρίσκονται στην πλατεία Βασιλέως Γεωργίου μόλις 80 μέτρα μακριά.

Που θα μας βρείτε

Μπορείτε να μας βρείτε
στις διευθύνσεις παρακάτω.
Ρήγα Φεραίου 106
Πάτρα 262 21.
Ανοιχτά 24/7

Τηλέφωνο +30 2610 243000
Φαξ +30 2610 622150
Email. info@byzantino-hotel.gr
Είμαστε επίσης ενεργοί social media.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας μας.