Ξενοδοχείο Βυζαντινό

Ό, τι και αν σας φέρνει στην Πάτρα, είτε για δουλειά είτε για αναψυχή, όλα βρίσκονται στο κατώφλι του Ξενοδοχείου Βυζαντινό, πάνω στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου.

Απέναντι από την πιο κεντρική τοποθεσία στην καρδιά της Πάτρας, το ξενοδοχείο μας περιβάλλεται από τις πιο δελεαστικές επιλογές για ψώνια, φαγητό και νυχτερινή ζωή, με όλα τα σημαντικά αξιοθέατα σε κοντινή απόσταση με τα πόδια.
Τοποθεσία – Επικοινωνία
Τοποθεσία – Επικοινωνία
Τοποθεσία – Επικοινωνία
Μπορείτε να κάνετε μια βόλτα κατά μήκος του παραθαλάσσιου μετώπου, να επισκεφθείτε τον καθεδρικό ναό του Αγίου Ανδρέα, να ανεβείτε στα 193 σκαλοπάτια της Αγίου Νικολάου, να εξερευνήσετε το αρχαίο θέατρο και να απολαύσετε την υπέροχη θέα από την κορυφή του εντυπωσιακού μεσαιωνικού κάστρου της πόλης.

Περιττό να πούμε ότι το ξενοδοχείο Βυζαντινό είναι η κορυφαία επιλογή για να βρίσκεστε εκεί όπου η καρδιά του καρναβαλιού της Πάτρας χτυπά κάθε χρόνο.

Συνεργαζόμαστε με το χώρο στάθμευσης ''Auto Parking Patras” που προσφέρει 24ωρη πρόσβαση, μόλις 20μ. από το ξενοδοχείο. Σταθμός ταξί και συχνές συνδέσεις με τα μέσα μαζικής κυκλοφορίας σε όλα τα μέρη της πόλης βρίσκονται στην πλατεία Βασιλέως Γεωργίου μόλις 80 μέτρα μακριά.

Που θα μας βρείτε

Μπορείτε να μας βρείτε
στις διευθύνσεις παρακάτω.
Ρήγα Φεραίου 106
Πάτρα 262 21.
Ανοιχτά 24/7

Τηλέφωνο +30 2610 243000
Φαξ +30 2610 622150
Email. info@byzantino-hotel.gr
Είμαστε επίσης ενεργοί social media.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας μας.

  COVID-19 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

  Τηρούμε όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και καθαριότητας όπως έχουν ορισθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Υγείας και το Υπουργείο Τουρισμού, “HEALTH FIRST”.
  Τα πρωτόκολλα υγιεινής και καθαριότητας στο ξενοδοχείο μας, έχουν μεγάλη σημασία και έχουμε εφαρμόσει πρόσθετα μέτρα που πληρούν τις τελευταίες οδηγίες για την υγιεινή και τον καθαρισμό, για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των επισκεπτών και του προσωπικού μας καθημερινά. Πρώτη μας προτεραιότητα είναι η υγιεινή, ασφάλεια και φροντίδα του προσωπικού και των επισκεπτών μας.
  Χρησιμοποιούμε προϊόντα και πρωτόκολλα καθαρισμού, που είναι φιλικά προς το περιβάλλον και αποτελεσματικά κατά των ιών.

  Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • Συνεχείς εκπαιδεύσεις του προσωπικού μας για να ανταποκριθεί στα νέα δεδομένα που έχει θέσει ο COVID -19 για την μελλοντική μας ευημερία.
  • Υπεύθυνος υγιεινής σε κάθε βάρδια για τη διασφάλιση και εφαρμογή των μέτρων υγιεινής.
  • Απολυμαντικά χεριών θα υπάρχουν σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους αλλά και στις εγκαταστάσεις όπου χρησιμοποιούνται από το προσωπικό του ξενοδοχείου.
  • Χειρουργικές μάσκες και γάντια για τους επισκέπτες και το προσωπικό σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.
  • Ειδικές σημάνσεις σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους, ειδοποιώντας τους επισκέπτες να διατηρούν την κοινωνική απόσταση, να φορούν μάσκες και να χρησιμοποιούν απολυμαντικά χεριών.
  • Πρωτόκολλα πρόληψης & υγιεινής για τον καθαρισμό των δωματίων με ιδιαίτερη προσοχή στις επιφάνειες και τα αντικείμενα υψηλής επικινδυνότητας κατά την αφή. Αυστηρός καθαρισμός μετά την αναχώρηση του επισκέπτη και πριν από την επόμενη άφιξη.
  • Καθημερινός έλεγχος του προσωπικού σε κάθε βάρδια, τόσο κατά την είσοδο όσο και κατά την έξοδο από το ξενοδοχείο. Σε όλους τους χώρους όπου εργάζεται η ομάδα του ξενοδοχείου, θα αυξηθεί η συχνότητα καθαρισμού & απολύμανσης, με ιδιαίτερη προσοχή σε όλες τις επιφάνειες υψηλής επικινδυνότητας κατά την αφή, όπως εισόδους, χώρος πρωινού κλπ.

  COVID-19 UPDATE

  The health and wellbeing of our Teams and Guests is always our first priority!

  Therefore, we have implemented additional measures that meet the HEALTH FIRST protocols, to ensure the safety of our guests and team daily. We are using
  environmentally friendly cleaning products and protocols that are effective against viruses.

  As we care for you, and are taking actions to ensure a healthy, safe and comfort
  experience while staying with us!

  • A Hygiene team member has been appointed to ensure implementation of all measures and improvements according to protocols by the Hellenic National
   Health Organization
  • Rooms are disinfected daily with products with attention paid to high touch items and surfaces
  • Updated training programs for Housekeeping teams
  •  Hand sanitizers have been placed at all areas
  • Public areas are cleaned and disinfected every hour with special care in crowded areas
  • Social distance measures integrated to all our services
  • Food & Beverage outlets will operate at a reduced capacity
  • Enhanced training updating our team to the new standards to offer an enjoyable experience to our guests and a safe workplace for our team