Εκεί που ο Μύθος μπλέκεται με την Πραγματικότητα με φόντο τα ηλιοβασιλέματα του Πατραϊκού...

Πολλοί νομίζουν ότι η Πάτρα είναι μόνο το μαγικό Καρναβάλι της. Αυτή η Αρχόντισσα του Νότου όμως είναι πολλά περισσότερα.

Μια πόλη γεμάτη ιστορία, με παρουσία από τα Μυκηναϊκά χρόνια, πλαισιωμένη από τα Ελληνορωμαϊκά μνημεία και ντυμένη με την Βυζαντινή μεγαλοπρέπεια των καθεδρικών Ναών, περιμένει τον επισκέπτη να τον ταξιδέψει. Από τα χρόνια του βασιλιά Πατρέα, στην ακρόπολη της αρχαίας Πάτρας και το Ρωμαϊκό Ωδείο, στον μεγαλύτερο καθεδρικό ναό των Βαλκανίων του πολιούχου της πόλης Αγίου Ανδρέα, στο επιβλητικό Κάστρο της πόλης του 6ου αιώνα μ.Χ με απερίσπαστη θέα μέχρι την μεγαλύτερη καλωδιακή γέφυρα της Ευρώπης, του Ρίου - Αντίρριο.

Επισκεφθείτε τον αρχαιολογικό χώρο της Βούντενης, το Ρωμαϊκό Υδραγωγείο και το σύγχρονο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών στον Νέο Δρόμο.

Απολαύστε τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα από τις σκάλες της Αγίου Νικολάου, του1934, με φόντο τον Μώλο και τον Πατραϊκό.

Περιπλανηθείτε στα στενά της Άνω Πόλης ,ανάμεσα στα νεοκλασικά αρχοντικά και ταξιδέψτε σε μια άλλη εποχή. Απολαύστε τα ψώνια σας στον κεντρικότατο πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου και απολαύστε το δείπνο σας σε ένα από τα μοναδικά εστιατόρια της πόλης. Κάθε νύχτα στην Πάτρα είναι μοναδική καθώς είναι μια πόλη που δεν κοιμάται ποτέ. Από τα γραφικά ταβερνάκια, στα κέντρα διασκέδασης και τα πιο hot club της πόλης οι Πατρινοί ξέρουν πως να σας κάνουν να νιώσετε σαν το σπίτι σας.

Καλωσορίσατε στην Πάτρα...