Συνεδριακοί Χώροι

Διοργανώστε την επόμενη επαγγελματική συνάντηση, σεμινάριο, εταιρική ή επίσημη διοργάνωση στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Βυζαντινό.

Με δύο πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες συνεδρίων και με τη βοήθεια του έμπειρου προσωπικού μας, διεξάγουμε με απόλυτη επιτυχία ακόμα και την πιο απαιτητική εκδήλωση. Το μοναδικής αισθητικής αίθριο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για ιδιωτικά meetings , επαγγελματικά γεύματα ή επίσημα δείπνα και press conferences.

Αίθουσα Ισογείου

100τ.μ.
120Ατόμων

Φωτογραφίες

Αίθουσα Ημιώροφου

75τ.μ.
60Ατόμων

Φωτογραφίες

Αίθριο

50τ.μ.
35Ατόμων

Όποιο και αν είναι το μέγεθος ή το θέμα της εκδήλωσης που θέλετε να διοργανώσετε, παρέχουμε διάλειμμα καφέ, finger food ή ότι άλλο θέλετε να προσφέρετε στους καλεσμένους σας. Ο βασικός μας εξοπλισμός περιλαμβάνει video projector, οθόνη, laptop, PA system με 4 ενσύρματα και 2 ασύρματα μικρόφωνα, flip chart με μαρκαδόρους, podium, panel ομιλητών και δωρεάν χρήση Wifi .
Συνεργαζόμαστε επίσης με κορυφαίες εταιρείες ενοικίασης τεχνολογικού εξοπλισμού, ούτως ώστε να παρέχουμε σε εσάς και τους καλεσμένους σας πιο εξειδικευμένο τεχνολογικό εξοπλισμό για την επερχόμενη εκδήλωση σας.

Για προσφορές καθώς και περισσότερες πληροφορίες για τις επιλογές των εκδηλώσεων, παρακαλούμε πολύ επικοινωνήστε με το τμήμα εκδηλώσεων και συνεδρίων:

 

   (+30) 2610 243 000

   info@byzantino-hotel.gr

Θα χαρούμε να συζητήσουμε όλες τις λεπτομέρειες ώστε να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη για την επιτυχία της εκδήλωσης.