22 Δωμάτια & Σουίτες

Το ξενοδοχείο Βυζαντινό διαθέτει συνολικά 22 δωμάτια και σουίτες, συμπεριλαμβανομένου και μερικών εκ των μεγαλύτερων δωματίων της Πάτρας. Τα πολυτελή αυτά δωμάτια είναι διακοσμημένα με μοναδικά έργα τέχνης που προσδίδουν ιδαίτερο στυλ και φινέτσα.

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν κλιματισμό, επιλογή king-size ή twin κρεβατιών, άνετα μπάνια με μπανιέρα ή ντουζ, στεγνωτήρα μαλλιών, είδη προσωπικής υγιεινής όπως οδοντικό σετ, σετ ραπτικής, σκουφάκι μπάνιου, σαμπουάν, αφρόλουτρο, παντόφλες, flat screen TV, minibar, χρηματοκιβώτιο και δωρεάν Wifi .

Οι σουίτες μας μπορούν να φιλοξενήσουν άνετα μια οικογένεια 4 ατόμων.

Οι πελάτες μας έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν επιπλέον υπηρεσίες όπως room service, baby-sitting, καθαρισμό ρούχων, υπηρεσία κομμωτηρίου, καθώς και ενοικίαση ηλεκτρονικού υπολογιστή και IT support κατόπιν αιτήματος.

Μονόκλινα

Δίκλινα

Τρίκλινα

Family Rooms

Junior Suites

[hotel_booking_rooms_id=3556]

COVID-19 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τηρούμε όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και καθαριότητας όπως έχουν ορισθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Υγείας και το Υπουργείο Τουρισμού, “HEALTH FIRST”.
Τα πρωτόκολλα υγιεινής και καθαριότητας στο ξενοδοχείο μας, έχουν μεγάλη σημασία και έχουμε εφαρμόσει πρόσθετα μέτρα που πληρούν τις τελευταίες οδηγίες για την υγιεινή και τον καθαρισμό, για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των επισκεπτών και του προσωπικού μας καθημερινά. Πρώτη μας προτεραιότητα είναι η υγιεινή, ασφάλεια και φροντίδα του προσωπικού και των επισκεπτών μας.
Χρησιμοποιούμε προϊόντα και πρωτόκολλα καθαρισμού, που είναι φιλικά προς το περιβάλλον και αποτελεσματικά κατά των ιών.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

 • Συνεχείς εκπαιδεύσεις του προσωπικού μας για να ανταποκριθεί στα νέα δεδομένα που έχει θέσει ο COVID -19 για την μελλοντική μας ευημερία.
 • Υπεύθυνος υγιεινής σε κάθε βάρδια για τη διασφάλιση και εφαρμογή των μέτρων υγιεινής.
 • Απολυμαντικά χεριών θα υπάρχουν σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους αλλά και στις εγκαταστάσεις όπου χρησιμοποιούνται από το προσωπικό του ξενοδοχείου.
 • Χειρουργικές μάσκες και γάντια για τους επισκέπτες και το προσωπικό σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.
 • Ειδικές σημάνσεις σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους, ειδοποιώντας τους επισκέπτες να διατηρούν την κοινωνική απόσταση, να φορούν μάσκες και να χρησιμοποιούν απολυμαντικά χεριών.
 • Πρωτόκολλα πρόληψης & υγιεινής για τον καθαρισμό των δωματίων με ιδιαίτερη προσοχή στις επιφάνειες και τα αντικείμενα υψηλής επικινδυνότητας κατά την αφή. Αυστηρός καθαρισμός μετά την αναχώρηση του επισκέπτη και πριν από την επόμενη άφιξη.
 • Καθημερινός έλεγχος του προσωπικού σε κάθε βάρδια, τόσο κατά την είσοδο όσο και κατά την έξοδο από το ξενοδοχείο. Σε όλους τους χώρους όπου εργάζεται η ομάδα του ξενοδοχείου, θα αυξηθεί η συχνότητα καθαρισμού & απολύμανσης, με ιδιαίτερη προσοχή σε όλες τις επιφάνειες υψηλής επικινδυνότητας κατά την αφή, όπως εισόδους, χώρος πρωινού κλπ.

COVID-19 UPDATE

The health and wellbeing of our Teams and Guests is always our first priority!

Therefore, we have implemented additional measures that meet the HEALTH FIRST protocols, to ensure the safety of our guests and team daily. We are using
environmentally friendly cleaning products and protocols that are effective against viruses.

As we care for you, and are taking actions to ensure a healthy, safe and comfort
experience while staying with us!

 • A Hygiene team member has been appointed to ensure implementation of all measures and improvements according to protocols by the Hellenic National
  Health Organization
 • Rooms are disinfected daily with products with attention paid to high touch items and surfaces
 • Updated training programs for Housekeeping teams
 •  Hand sanitizers have been placed at all areas
 • Public areas are cleaned and disinfected every hour with special care in crowded areas
 • Social distance measures integrated to all our services
 • Food & Beverage outlets will operate at a reduced capacity
 • Enhanced training updating our team to the new standards to offer an enjoyable experience to our guests and a safe workplace for our team